Setmanari d'informació local - 138 anys

Presentació a Can Balaguer de ‘Flamarades sortiran’, antologia de poesia catalana feminista, a cura de M. Antònia Massanet

51863

Aquest divendres, dia 29 de setembre, a les 19 hores, tendrà lloc al Pati de Can Balaguer (Carrer Unió, 3 de Palma), la presentació del llibre Flamarades sortiran (Antologia de poesia catalana feminista. Selecció i edició a cura de M. Antònia Massanet. Godall Edicions, 2023).

Presentarà l’acte Rosa Cursarch, consellera del Consell de Mallorca i Maria Antònia Massanet, poeta i autora de l’antologia. A més, recitaran poemes Joana Abrines, Roser Amills, Tonina Canyelles, Àngels Cardona, Maria Rosa Llabrés, Laia Malo, Aina Riera i Maria Victòria Secall.

Organitza l’acte Embat Llibres i Godall Edicions i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma, Can Balaguer, PalmaCultura, Fundació Mallorca Literària i el Consell de Mallorca.

Dia 30 de setembre, a les 20 h, també es presentarà el llibre a la cafeteria del Teatre d’Artà, amb la participació de Rosa Cursarch, Matilde Martínez, editora de Godall Edicions, i M. Antònia Massanet. En aquest cas recitaran Roser Amills, Àngels Cardona, Maria Magdalena Gelabert i Aina Riera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.