Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Fulgencio Coll té un pla per infestar la Policia Local de Palma de militars espanyols

Segons avançava Javier Jimenez en una notícia publicada a Ultima Hora el passat diumenge, l'Ajuntament de Palma, a proposta de l'organització neofeixista, VOX, ha acordat que la Policia Local de Palma reservarà un 20% de les seves futures places a militars professionals de tropa i marineria que han estat almenys cinc anys a l'Exèrcit espanyol.

El general de l'exèrcit espanyol i regidor de l'Ajuntament per VOX, Fulgencio Coll, ha dissenyat un pla que ha intentat vestir amb diverses explicacions estrambòtiques.

Sense que li caigués la cara de vergonya, el general va declarar que «És una manera perquè la Policia Local de Palma, que ja reserva un contingent per a dones, també el faci amb militars professionals, que tenen molt a oferir perquè han rebut una exhaustiva formació en diferents camps».

La mesura impulsada pels neofeixistes i que compta amb el suport del PP arriba en un moment en el qual la Policia Local ha patit un procés intern de revisió a causa de diversos casos greus de corrupció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.