Setmanari d'informació local - 138 anys

Unides Podem demana la fi de la violència a Gaza i exigeix a Israel el compliment de les resolucions internacionals

Unides Podem ha volgut condemnar els atacs de l’organització Hamás, realitzats el passat 7 d’octubre contra població civil israeliana, tot i que lamenta la manca de repercussió mediàtica del conflicte, i especialment de l’opressió exercida i del manteniment de l’apartheid per part d’Israel cap al poble palestí, des de fa dècades.
«Condemnam qualsevol tipus de violència, vingui d’on vingui, però creim que el tracte que s’està donant al conflicte pateix d’una manca important d’equanimitat, ja que també s’hauria d’haver fet ressò de la violència exercida per l’Estat d’Israel sobre la població civil palestina durant les darreres dècades», lamenta la diputada Gómez.
A més, Unides Podem fa ènfasi en la desproporció de víctimes del conflicte: de 21 a 1; i encara més desproporcionat és el nombre de ferits: 150.000 palestins front dels 6.300 israelians. I infinitament més desigual és la presència de víctimes civils en ambdós bàndols, ja que la majoria de caiguts del costat israelià normalment són soldats, mentre que a Gaza, la majoria són civils, d’ells, una gran majoria, fillets i filletes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.