Setmanari d'informació local - 139 anys

El Col·legi d'Advocats de les Balears convoca eleccions per renovar part de la seva Junta de Govern

53051

El Col·legi d'Advocats de les Balears (Icaib) ha convocat eleccions per a renovar part de la seva Junta de Govern, en les quals es podrà votar telemàticament per primera vegada.

El Col·legi ha explicat que més de 4.000 col·legiats estan cridats a les urnes per elegir al nou vicedegà, tresorer, secretari i diputats 2n, 4t, 9è i 10è de la corporació.

Cal destacar que el sistema és de llistes obertes, de manera que els electors podran votar a una mateixa candidatura completa o bé triar, persona a persona, entre els elegibles de les diferents candidatures que concorrin als comicis.

Els que optin per la modalitat presencial podran acudir a les urnes el dia 21 de desembre, entre la 10.00 i les 18.00 hores, en la seu col·legial de La Rambla de Palma, mentre que els qui triïn l'opció a distància per via telemàtica podran emetre el seu vot, de forma anticipada des de les 10.00 hores del 18 de desembre fins a les 20.00 hores del 20 de desembre.

La plataforma de vot garanteix la dissociació de l'elector i del vot, que no podran associar-se de cap manera en cap moment, i manté tant la identitat del votant, com la confidencialitat del vot emès i la integritat dels resultats, ha indicat el Col·legi.

En les eleccions podran participar com a electors totes aquelles persones que s'hagin incorporat a l'Icaib amb més de tres mesos d'antelació a la data de la convocatòria, així com els advocats de la UE inscrits en la corporació amb idèntica antelació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.