Setmanari d'informació local - 138 anys

El Centre Flassaders de Palma acull un debat en defensa del poble palestí i contra el colonialisme israelià

El Centre Flassaders de Palma ha acollit aquest divendres una xerrada-debat amb el lema 'Aturem el genocidi a Gaza. Per la fi de l'apartheid i el colonialisme israelià'. L'acte, organitzat per Anticapitalistes Mallorca, ha estat un èxit de participació.

La xerrada ha comptat amb la participació de la periodista i escriptora Teresa Aranguren, l'eurodiputat Miguel Urbán, el membre de la comunitat palestina de Mallorca Khaled Abunaim i la professora de la UIB i activista Laura Camargo.

Segons van exposar els organitzadors de la xerrada, «les classes dominants han demostrat que no tenen cap problema en continuar sostenint l'Estat colonial d'Israel. Mentrestant, el poble palestí continua lluitant per la seva supervivència, resistint davant la barbàrie imperialista i racista».

«Davant aquesta situació, la solidaritat internacional de la classe treballadora és l'única capaç d'aixecar un suport clar i decidit a les palestines i els palestins. La millor ajuda que podem oferir-los és enfrontar-nos a les nostres pròpies classes dominants i ampliar el moviment de solidaritat internacional en suport a la llibertat de Palestina», remarcaren els organitzadors durant la jornada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.