Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Ajuntament de Palma destina més de 600.000 euros a la Revetla i als concerts de les Festes de Sant Sebastià 2024

La tinenta de batle i portaveu de l’equip de Govern de Cort, Belén Soto, ha donat a conèixer els acords corresponents a la Junta de Govern celebrada aquest dimecres.

Així, la Junta de Govern ha donat el vistiplau a l’expedient que fa referència als espectacles de la programació de la Revetla i altres concerts de les Festes de Sant Sebastià 2024, per un import que supera lleugerament els 635.000 euros, IVA inclòs.

El plec de condicions per a la contractació dels espectacles es divideix en diversos lots.

El primer fa referència a la contractació artística d’un màxim de 4 actuacions musicals d’estil rock, el dia 19 de gener, entre les 20.00 hores i les 3 de matinada, a la plaça del Rei Joan Carles I, tot això amb un import de 96.800 euros.

El segon dels lots inclou la contractació artística d’un màxim de 4 actuacions musicals de música urbana, fusió flamenca o similars, en idèntic horari i dia, a la plaça de la Reina, amb un import de 84.700 euros.

El tercer lot engloba la contractació artística d’un màxim de 4 actuacions musicals d’estil pop-rock clàssic, el mateix dia i horari, a la plaça de Cort, amb un import de 60.500 euros.

El quart lot acull la contractació artística d’un màxim de 4 actuacions diversificades a la següent oferta: una actuació musical per a nins i famílies que inclogui un cançoner tradicional, una segona d’estil folk o folk-fusió, i dues actuacions de ball de bot. Aquests espectacles tendran lloc a la Plaça Major, començant el 19 de gener a les 18 hores i acabant a les 3 de la matinada, tot això amb un import de 36.300 euros.

El cinquè lot fa referència a la contractació artística d’un màxim de 4 actuacions musicals d’estil fusió de ritmes i músiques del món, a l’horari dels tres primers lots, a la plaça de l’Olivar, amb un import de 36.300 euros.

El sisè lot està lligat a la contractació artística d’un concert de tardeo amb DJ, el dia 20 de gener, a partir de les 18 hores i fins a la mitjanit, a la plaça de Cort, amb un import de 15.125 euros.

El setè lot és el referent a la contractació artística d’una actuació musical d’estil revetla, el 20 de gener, en idèntic horari, a la plaça Major, i amb el mateix import de 15.125 euros.

Finalment, el vuitè lot engloba la contractació artística d’un màxim de dues actuacions musicals d’estil pop-rock per a fer un concert de gran format, el dia 21 de gener, entre les 21.00 hores i la mitjanit, en un espai municipal que s’haurà de determinar, i amb un import de 290.400 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.