Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca comença el procés electoral per a renovar el Secretariat

54041

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha iniciat el procés electoral per a renovar el Secretariat de l'entitat: «Us encoratjam a donar força i pluralitat a l'ASM presentant la vostra candidatura».

Les candidatures es poden presentar fins el 3 de desembre, de diverses maneres:

- Mitjançant el formulari que trobareu en aquest enllaç: https://forms.gle/iLUkJHLNVi5sSvyd6
- Comunicant-ho a un membre del Secretariat.
- Enviant un correu electrònic a asm@assembleamallorca.cat

Un cop tancat el termini de presentació de candidatures, la llista de candidats es farà arribar als socis amb un missatge de correu. Cada soci podrà votar fins a 14 persones. Si es voten més candidats el vot serà nul.

Segons l'article 9.2 dels Estatuts, aprovats a l'assemblea general de 9 de febrer de 2019, el Secretariat està format per president, vicepresident, tresorer i secretari i un número de vocals entre 3 i un màxim de 10. Poden ser nomenades, per tant, fins a les 14 persones més votades. Segons estableixen els Estatuts, els membres més votats elegiran entre ells les persones que ocuparan els càrrecs directius esmentats.

Les eleccions es duran a terme presencialment a Inca, el dissabte 16 de desembre horabaixa, a l'assemblea general que es convocarà en el seu moment.

La votació serà secreta mitjançant una papereta on es podrà marcar fins a un màxim de 14 noms.

El vot es podrà delegar a un segon soci, mitjançant un sobre tancat que inclourà la papereta de vot i una fotocòpia del carnet d'identitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.