Setmanari d'informació local - 139 anys

Arriba 'De Bracet' a Eivissa, un espectacle musical, poètic i multidiscliplinari

54227

L’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) apropa el teatre familiar de Samfaina de Colors al públic eivissenc amb De Bracet, un espectacle musical, poètic i multidiscliplinari.

Es podrà veure 'De Bracet' el dissabte dia 9 de desembre a Sant Antoni de Portmany, a les 17.00 hores, a l’auditori del Centre Cultural Cervantes, i el diumenge dia 10 de desembre, a Sant Josep de sa Talaia, a les 11.00 hores, a Can Jeroni Centre de Cultura. L’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament.

A 'De bracet' una fada encantadora va cercant amics i amigues pels carrers de tot el món. Es trobarà un pollet que canta blues, una cullera i una forquilla que no són gaire amigues, un rellotge que balla i bombolles de sabó.

Un espectacle sorprenent i imaginatiu amb escenes plenes d’objectes i aventures divertides que ajuden als més menuts a estimar la poesia.

Samfaina de Colors és un referent en les arts escèniques per a públic familiar a Catalunya. Ha creat 24 espectacles en 35 anys de trajectòria, ha enregistrat 9 CD, ha fet 5.732 funcions i ha rebut l’aplaudiment unànime de més de 2,5 milions d’espectadors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.