Setmanari d'informació local - 138 anys

El 87% dels nostres lectors consideren que Costa hauria de dimitir pel cas del gerent de l'Ibetec acusat d'agressió sexual

Clara majoria. El 87,77% dels nostres lectors consideren que Antoni Costa, vicepresident i conseller d'Hisenda, Economia i Innovació, hauria de dimitir per haver col·locat un presumpte agressor sexual com a gerent de l'Ibetec, ja que és «un acte de masclisme intolerable». Per contra, només el 12,23% considera que no hauria de dimitir perquè «ja l'ha destituït i ha demanat disculpes».

Costa, va demanar «disculpes» divendres de la setmana passada per haver nomenat Juan Antonio Serra Ferrer com a gerent de l'Ibetec. Serra ha estat acusat d'un delicte d'agressió sexual i s'enfronta a una pena de tres anys presó.

El meu greu, però, és que Costa ja era coneixedor dels fets abans de col·locar-lo en el seu càrrec. Serra presumptament va intentar besar i llepar la cara a una desconeguda en un restaurant de Palma i va propinar un cop de puny a un dels policies que el va detenir quan intentava fugir al maig de 2022.

En el moment dels fets, Serra impartia classes a la UIB, que el va suspendre de manera immediata. També va perdre la feina principal, en una empresa del sector sanitari. Tanmateix, aquest agost passat, el Govern de Prohens li va oferir el càrrec de director gerent de l'Ibetec, retribuït amb uns 57.000 euros anuals.

Costa ha destituït Serra i ha demanat disculpes, però la seva imatge ha quedat tacada. Tant MÉS per Mallorca com el PSIB-PSOE han demanat també la seva dimissió per encobrir un cas d'agressió sexual i posar-se del costat de l'agressor i no de la víctima.

Així, segons es desprèn de l'opinió dels nostres lectors, Costa hauria de dimitir per haver col·locat un presumpte agressor sexual com a gerent de l'Ibetec, tot i ser coneixedor dels fets.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.