Setmanari d'informació local - 139 anys

María del Carmen López González serà la nova vicedegana del Col·legi d'Advocats

54325

L'advocada María del Carmen López González serà la nova vicedegana del Col·legi d'Advocats de les Balears (Icaib), després de proclamar-se l'única candidatura que s'ha presentat a les eleccions per a la renovació parcial de la Junta de Govern.

També han estat proclamats Salvador Perera Morell, José de Juan Orlandis, Miquel Albertí Amengual i Lydia Blanco Rodríguez, així com María Elena Germán Foz per al càrrec de tresorera i Neus Linares Llabrés per al de secretària.

D'aquesta manera, la Junta de Govern incorpora dos nous membres, José de Juan, que ocuparà el lloc de l'ara vicedegana Carmen López, i Elena Germán, segons ha informat la institució col·legial. Substituiran en els seus càrrecs, respectivament, a Rafael Gil March i a Irma Riera Marquina, que no s'han presentat a la reelecció.

La resta de l'òrgan de govern col·legial està format per Martí L. Aleñar Feliu, degà; María José Lagos Aguilar, bibliotecària-comptadora; i Miguel Cerdà Pedra, Javier Fernández Pineda, Pedro Monjo Cerdà, Eva María Cardona Guasch i Patricia Campomar Gómez, diputats 3r, 5è, 6è, 7a i 8a respectivament.

Tots ells prendran possessió dels seus càrrecs el mes de gener de 2024.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.