Setmanari d'informació local - 138 anys

Urbanisme aprova el canvi d'ús de les galeries de la plaça Major i comprarà o expropiarà els locals privats

La Gerència d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimarts per unanimitat una modificació puntual del Pla General (PGOU) amb l'objectiu de canviar la qualificació urbanística de les galeries de la plaça Major i que passin a tenir un ús sociocultural i amb possibilitat d'equipaments comercials.

Així ho ha explicat aquest dimarts el regidor d'Urbanisme, Habitatge i Projectes Estratègics de Cort, Óscar Fidalgo, en la roda de premsa posterior a la Gerència d'Urbanisme, en la qual ha explicat que s'iniciarà un procés de negociació amb els locals privats de les galeries que es trobin a la planta -1 de la plaça Major perquè passin a ser de domini públic.

Fidalgo ha indicat que es començaran negociacions amb els locals, aproximadament 13, i en el cas que no prosperin, es realitzarà un procés d'expropiació.

Una vegada es publiqui la modificació puntual del Pla General en el BOIB, transcorreran 30 dies d'informació pública i després es procedirà a la seva aprovació en el ple municipal. Posteriorment, s'iniciarà un concurs d'idees durant dos mesos per treure «amb la major brevetat» la licitació del projecte d'obres.




Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.