Setmanari d'informació local - 138 anys

La Seu oferirà el tradicional concert de Nadal el pròxim divendres 15 de desembre

El divendres dia 15 de desembre la Catedral de Mallorca oferirà el tradicional concert de Nadal a partir de les 19.00 hores. L'Escolania dels Vermells de la Seu participarà en l'esdeveniment, sota la batuta de la seva directora, Gloria Berón. Els cantaires interpretaran un variat repertori de música sacra i nadales típiques d'aquestes dates.

La música nadalenca tornarà a ser protagonista a la Catedral de Mallorca el dia 15 de desembre amb la celebració del tradicional concert de Nadal, que comptarà amb la participació dels nins cantaires de l'Escolania dels Vermells.

Gloria Berón, directora de l'escolania, dirigirà els nins, que cantaran un ampli repertori de cançons sacres i religioses, nadales internacionals i melodies típiques de Mallorca.

El concert començarà amb la interpretació del cant gregorià Ubi caritas, i continuarà amb peces com l'Ave verum d'Elgar, Ego sum, de Martorell o la popular Cançó de bressol, Ding dong o Vou veriu vou dormiu de B. Julià.

A més com marca la tradició un dels Vermellets interpretarà el cant de la Sibil·la, peça molt popular que al mes de desembre es pot escoltar a gairebé totes les esglésies de Mallorca a la nit de Matines.
El concert, que marca l'inici de la temporada nadalenca a la Seu, començarà a les 19:00 hores. L'entrada és gratuïta i l'aforament serà limitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.