Setmanari d'informació local - 139 anys

La 'Terremoto de Alcorcón', Palma Futsal, Cofraria Sant Pere, Xarxa d'Economia Alternativa, Pares Agustins, Josep Forteza Rei i Mónica Calzetta, proposats per la Medalla d'Or de Palma

54389

La 'Terremoto de Alcorcón' i el Palma Futsal, entre altres, han estat proposats pel Jurat d'Honors i Distincions de l'Ajuntament de Palma per a rebre la Medalla d'Or de la Ciutat.

La proposta que s'elevarà al ple inclou també a la Cofraria Sant Pere de Palma, la Xarxa d'Economia Alternativa i Solidària de Balears i la Comunitat dels Pares Agustins, així com a Josep Forteza Rei i Mónica Calzetta Ruiz.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, la proposta de guardó a María José Charro Galán, coneguda artísticament com Pepa Charro o La Terremoto de Alcorcón, es fa «per la seva àmplia trajectòria i per la seva estreta vinculació amb Palma, amb les conseqüents aportacions en l'àmbit cultural i de dinamització de la ciutat».

D'altra banda, la Medalla al Palma Futsal reconeix la seva trajectòria esportiva en el futbol sala. Aquest any 2023 l'equip ha aconseguit la Copa d'Europa i la Copa Intercontinental.

El guardó a la Confraria Sant Pere reconeix «la seva llarga tasca en la regulació marinera i pesquera a la ciutat»; a la Xarxa d'Economia Alternativa se li reconeix «la seva tasca al llarg d'aquests 25 anys favorable a la inserció social de les persones més vulnerables i per la promoció de l'economia solidària com un instrument que permet desenvolupar una societat més justa i sostenible».

Als Pares Agustins se'ls premia pel seu «compromís amb el patrimoni històric artístic de la ciutat», a Josep Forteza Rei «per les seves iniciatives solidàries i per la rehabilitació d'un dels edificis més emblemàtics de Palma», i a Mónica Calzetta per la seva «trajectòria professional en el món dels escacs, havent-se proclamat recentment campiona de la categoria Màster 50».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.