Setmanari d'informació local - 139 anys

250 representants de la comunitat universitària es manifesten per l'ensenyament en català i contra la segregació escolar

Centenars de membres de la comunitat universitària de les Illes Balears han expressat ja el seu suport al manifest 'Contra la segregació. Per una educació pública, de qualitat i en català' impulsat per professorat de la UIB i membres de la comunitat universitària en rebuig del model educatiu de segregació lingüística proposat pel Govern de les Illes Balears.

Uns 250 representants de tota la comunitat universitària s'han concentrat aquest dijous al campus de la UIB, davant l'edifici Ramon Llull, per proclamar que 'la llengua no es toca' i manifestar el seu rebuig a la segregació i el seu suport a una «educació pública, de qualitat i en català».

La concentració ha donat suport als docents de secundària i primària i a les mobilitzacions promogudes per escoles, centres d’educació secundària, entitats cíviques, sindicats i associacions docents a favor d’una educació pública, de qualitat i en català.

«Consideram que aquest model afectarà també l’ensenyament universitari perquè dificultarà la docència i la recerca en català, en lloc de promoure i garantir-ne l’ús i el respecte a tots els nivells de la vida educativa i social a la nostra Comunitat», afirmen els impulsors de la demostració.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.