Setmanari d'informació local - 139 anys

Aprovada l'oferta de feina de personal funcionari de cossos docents no universitaris per a 2023

54431

El Consell de Govern ha aprovat aquest divendres l'oferta pública d'ocupació per a 2023 corresponent al personal funcionari dels cossos docents no universitaris al servei de la Comunitat.

Es tracta de 366 places dels cossos de mestres (173) i de professors d'ensenyament secundari (130), segons ha detallat el portaveu de l'Executiu autonòmic aquest divendres en roda de premsa.

A més, hi ha places d'inspectors d'educació (cinc), de professors d'escoles oficials d'idiomes (vuit), de professors de música i arts escèniques (25), de professors d'arts plàstiques i disseny (dos), de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny (una) i de professors especialistes en sectors singulars de formació professional (22).

Està previst que 321 places es cobreixin mitjançant les oposicions que es convocaran, previsiblement, el mes de febrer de 2024. De fet, la proposta d'ocupació pública per a 2023 ja es va discutir durant la Taula Sectorial d'Educació del passat 27 de novembre, en la qual es va aprovar per unanimitat de totes les forces sindicals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.