Setmanari d'informació local - 139 anys

[VÍDEO] Miracle de Nadal? Sona 'Els Segadors' al betlem de La Misericòrdia

Aquest diumenge ha cridat l'atenció dels visitants al betlem humà muntat a La Misericòrdia, la banda sonora que s'ha pogut sentir.

Un dels visitants, el portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Jaume Alzamora ha explicat a les seves xarxes: «El pacte PP-VOX ha vist la llum i ha ambientat el Betlem de La Misericòrdia amb 'Els segadors', l'himne nacional de Catalunya», i s'ha demanat irònicament: «Curtor, ignorància o revelació?»

Betlem vivent amb 130 persones

Més de 130 persones han participat, aquest dissabte, en el betlem vivent solidari de la Misericòrdia. El jardí del centre cultural la Misericòrdia ha acollit, aquest dissabte, aquesta recreació de la mà d’actors i d’una setantena de ciutadans que s’hi varen inscriure per participar. En total, més de 130 persones han participat en el betlem vivent i una cinquantena d’animals de Natura Parc, com ovelles, gallines i porcs.

Els assistents han pogut fer un recorregut pels jardins de la Misericòrdia amb diferents paradetes. A l’entrada hi havia artesans venent els seus productes i una bunyolera. A continuació, matanceres, cosidores, menjar mallorquí, pescadors i molts de pastorets. Finalment, a la part final del recorregut hi havia el naixement, amb el bon Jesús.

Durant aquests dies, es du a terme una recollida d’aliments i de productes d’higiene personal a benefici de l’Associació Tardor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.