Setmanari d'informació local - 139 anys

El Consorci Serra de Tramuntana concedeix 1,3 milions d'euros als damnificats per la borrasca Juliette

El Bolletí Oficial de Balears (BOIB) va publicar aquest dissabte la resolució del vicepresident del Consorci i conseller insular de Presidència, Antoni Fuster, per a la concessió d'aquestes subvencions de la convocatòria extraordinària per a pal·liar els efectes del temporal.

Segons ha informat aquest dimarts el Consell de Mallorca, durant el mes que va estar oberta la convocatòria es varen presentar 121 sol·licituds, de les quals cinc varen renunciar i altres cinc han quedat excloses per incompliment de les bases de la convocatòria.

D'aquesta manera, les 111 subvencions concedides pugen a una quantitat total d'1.291.447,06 euros. Aquestes subvencions es dirigien a particulars, comunitats de béns i regants, entitats sense ànim de lucre i empreses, per actuacions agrícoles, arquitectòniques i patrimonials, i el màxim al qual s'opta és 25.000 euros.

Els beneficiaris han d'haver executat les actuacions previstes el 20 de desembre i tenen temps per a presentar la seva justificació en la seu electrònica del Consorci fins al 31 de març de 2024.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.