Setmanari d'informació local - 139 anys

Margalida Solivellas farà la intervenció en nom de la Plataforma 31D després de la manifestació de dia 30

54731

El dissabte 30 de desembre a partir de les 18.00 hores es farà la manifestació de la Diada de Mallorca. Enguany començarà al Passeig del Born de Palma i acabarà a la plaça del Tub, on s'hi farà l'acte polític amb les intervencions dels dos blocs convocants, el de l'Esquerra Independentista i el de la Plataforma Unitària 31D.

En nom de la Plataforma 31D parlarà la periodista i escriptora Margalida Solivellas.

En acabar l'acte polític començarà, també a la plaça del Tub, la festa amb una ballada amb el conjunt de música popular Al Mayurqa. A continuació serà el moment de l'actuació dels conjunts de música urbana actual Tesa i Fades.

Margalida Solivellas i Lladó, periodista i escriptora, va començar la seva carrera professional al Diario de Mallorca, després col·laborà a Radio Balear. Més endavant es va sumar a l'equip de TVE, fent l''Informatiu Balear'. Al cap de sis mesos, l'any 1986, es va incorporar a la delegació de TV3 a Palma, on ha treballat com a corresponsal a les Illes Balears al llarg de 36 anys, fins que es jubilà, el setembre de 2022.

Acaba de publicar el llibre 'Illes escapçades' que és el fruit de la seva trajectòria professional amb el valor afegit d'una mirada implicada, compromesa i sensible.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.