Setmanari d'informació local - 139 anys

Laccao i Melicotó han tancat una col·laboració en favor d'ASPANOB

54805

Laccao i Melicotó han tancat una col·laboració en favor de l'Associació de Pares de Nins amb Càncer de les Balears (ASPANOB). La icònica marca mallorquina de batuts de cacau juntament amb la reconeguda botiga de regals originals amb dissenys vinculats a les Illes, tiraren endavant aquest estiu una edició limitada de camisetes amb la il·lustració de la botella de vidre de Laccao i el lema 'fred o calent?'. Una col·laboració que ha tengut molt bona rebuda per part dels amants d'aquests productes locals.

La col·laboració culmina amb èxit i amb la sessió per part de les marques dels beneficis totals de la venda de les camisetes, tal com s'havia pactat des d'un inici.

FRED O CALENT?

Una idea que va sorgir de les xarxes socials, quan els dissenyadors de Melicotó llançaren una pregunta als seus seguidors: El Laccao, fred o calent? El nivell de resposta va ser tan alt que van decidir portar endavant el projecte de la camiseta amb el suport de Laccao.

Les 53 camisetes d'aquesta edició limitada ja tenen els seus respectius pares i mares, 15 dels quals, els primers, s'emportaren també un regal molt especial: una bossa de tela de Laccao i AGAMA dissenyada per Cocarroi de Ceba carregada de batuts dels diferents formats de Laccao.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.