Setmanari d'informació local - 138 anys

Martínez remodela l'estructura de l'Ajuntament de Palma i descarta l'entrada de la ultradreta a l'equip de govern

El batle de Palma, Jaime Martínez, ha anunciat una remodelació de l'estructura de la corporació municipal i ha descartat l'ingrés de regidors de Vox a l'equip de govern de Cort. «No hi ha incorporacions de Vox, tots els nomenaments seran del PP», ha resolt.

Aquest divendres Martínez ha indicat que ha signat un decret d'Alcaldia per a nomenar la tinenta d'alcalde d'Hisenda, Funció Pública i Govern Interior, Mercedes Celeste, nova portaveu del Consistori, i com a portaveu adjunt al tinent d'alcalde de Medi Ambient, Sostenibilitat, Espais Naturals i Benestar Animal, Llorenç Bauzá, en detriment de l'actual portaveu i regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Belén Soto, juntament amb altres canvis introduïts a l'estructura municipal.

D'una banda, l'àrea d'Innovació s'inclou en els departaments que dirigeix el mateix Bauzá, ja que fins ara estava integrada a les competències de Javier Bonet com a tinent d'alcalde de Turisme, Innovació, Cultura, Esports, Restauració i Coordinació Municipal.

D'altra banda, l'àrea d'Interculturalitat, que estava regida per Lourdes Roca com a tinenta de Serveis Socials, Educació, Participació Ciutadana, Joventut, Interculturalitat i Igualtat, passa a l'àrea delegada de Gent gran, que s'eleva a la categoria de regidoria de Gent gran, Interculturalitat i Igualtat d'Oportunitats, amb la regidora Luisa Marqués al capdavant.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.