Setmanari d'informació local - 139 anys

El conseller d'Educació 'segrega' la seva Conselleria

El Consell de Govern ha acordat, aquest divendres, a proposta del conseller d'Educació, Antoni Vera, una reorganització de la Conselleria d’Educació i Universitats mitjançant la qual es crea, dins l’estructura d’aquesta Conselleria, la nova Secretaria Autonòmica de Desenvolupament Educatiu, que coordinarà les actuacions en matèria d’infraestructures educatives, transport escolar, gestió d’ajuts i beques i la implantació de noves tecnologies i digitalització de l’àmbit educatiu, i que tendrà al capdavant al fins ara gerent de l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius de les Illes Balears (IBISEC), Mateu Suñer Servera.

En una maniobra per començar a preparar la segregació dels alumnes, s'ha reconvertit la Direcció General de Personal Docent que passa a ser també de 'Centres Concertats', amb atribucions com la gestió de les nòmines dels docents, l'ordenació de centres concertats i les retribucions. El fins ara director general de Planificació, Ordenació i Infraestructures Educatives, Ismael Alonso, en serà el responsable.

Segons els plans de VOX i la Conselleria, l'única possibilitat de prosperar que té la segregació dels infants, és pressionar i 'comprar' els centres concertats i és en aquest sentit que cal interpretar els canvis interns dins la pròpia Conselleria. Una segregació en tota regla.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.