Setmanari d'informació local - 139 anys

Performance de l'exèrcit espanyol davant l'Almudaina

L'exèrcit espanyol que ocupa les balears des de fa tres segles ha tornat a fer, un any més, una de les seves performances d'exaltació dels valors rebutjats per la major part de la ciutadania.

L'exèrcit espanyol ha celebrat el que denomina la 'Pasqua Militar', en el Palau de l'Almudaina, acte que ha estat presidit pel comandant general a les Balears, Fernando Luis Gracia Herréiz.
La Comandància General a les Balears ha informat que aquest migdia s'ha celebrat en el Palau de l'Almudaina el tradicional acte de la 'Pasqua Militar', que es duu a terme cada 6 de gener, per ordre del Rei Carles III, com a felicitació als Exèrcits d'Espanya per la invasió de Menorca en el 1782.

L'acte, presidit pel comandant general de les Balears, en «representació del Rei d'Espanya», ha comptat amb l'assistència dels representants institucionals de les Balears.

En la seva al·locució, el general ha resumit les activitats duites a terme per les Forces Armades i la Guàrdia Civil en el 2023 i els propòsits per a 2024.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.