Setmanari d'informació local - 139 anys

Dues ressenyes de Pere Joan Martorell: 'Rastre de plata' de Carme Castells i 'Jazz' d'Àngels Gregori

La revista d'Idees, Cultura i Art, Ploma.cat ofereix als seus lectors dues noves ressenyes de l'escriptor i crític literari, Pere Joan Martorell. Es tracta de dos poemaris. D'una banda 'Rastre de plata' de Carme Castells i de l'altra, 'Jazz' d'Àngels Gregori.

'Rastre de plata' de Carme Castells, editat per AdiA Edicions el 2023, és el primer poemari de Carme Castells, en el qual Noèlia Díaz signa l’epíleg. Segons Martorell, Castells dona veu «a tots els silencis avergonyits per la culpa i la desesperança». «Carme Castells ens ofereix uns poemes carregats d’angoixa i resiliència, alliberats d’una història de pèrdues que aconsegueixen veure la llum, i ens demostra que el final de la travessia compensa totes les renúncies i els sacrificis», ens explica el crític.

'Jazz' d'Àngels Gregori, editat per Proa, també el 2023, és un poemari «confegit sobretot entre Oliva i Nova York». Martorell ens explica que «els versos flueixen amb un encaix harmònic gairebé imperceptible, modelats a foc lent i lluint amb alguns dístics que semblen sentències filosòfiques o aforismes vitals».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.