Setmanari d'informació local - 138 anys

Ses Sant Kanuteres, la revetla de Sant Sebastià més alternativa

La Coordinadora de Festes Alternatives de Sant Sebastià, que integra diversos col·lectius entre els quals s'hi troben els veïns de Canamunt i la Calatrava, ha organitzat una atapeïda revetla alternativa amb el lema de Ses Sant Kanuteres. Aquest nom vol ser un reconeixement de les fetes alternatives de Sant Kanut que es van realitzar durant molt de temps al Parc de la Mar de Palma.

Tal com han explicat des de la Coordinadora, la festa funciona de forma distributiva, on cada plaça és utilitzada per un col·lectiu o associació d'un àmbit socio cultural de Mallorca. D'aquesta manera es fa una ruta pel nucli antic, que és una de les idees principals de la jornada.

Segons han recordat, les noves festes alternatives compliran cinc anys i s'amplia l'oferta d'activitats i de col·lectius participants, ampliant el nombre de places i el seu recorregut. Segons la Coordinadora, «cal destacar el gran esforç que fan les entitats culturals i socials, impulsores d'aquestes festes alternatives, per estar presents a les festes de la nostra ciutat, amb participació i divulgació de grups d'arts escèniques, música, taules d'informació d'entitats socials i moltes activitats, amb l'objectiu base d'impulsar un model de festes igualitari i basat en els eixos fonamentals del respecte i la participació».

«Les festes alternatives són l'expressió artística, participativa, col·lectiva, de tots els col·lectius participants en les festes de la seva ciutat. Enguany volem retre homenatge a Sant Kanut, i per això totes places seran Ses Sant Kanuteres», ha explicat.

El programa de la revetla alternativa és el següent:

Plaça Quadrado

Traidora + Eskolopendra + Pussydònia + Lakra + Presión + Metacorc + Maldol + Turboterror + Crüa + DJ No Nanay + DJ Conejomanso. Organitza: Expressions Poètiques. 17.00-03.00 hores.

Baluard del Príncep

Gzus + Clinch b2b VSC + Rastafairy + B.o.B. + ViCE + R99 + FLP + Wateq + Amoniako + MuPa Brothers + Squeezzo + DJ Kugat. 15.00-03.00hores. Organitza: Totem soundsystem.

Raimundo Clar

Dr. Zhaska y La Banda Misterio + Daniel Higiénico + La Barraca Soundsystem. Organitza: Nou Circ Social. 20.00-03.00 hores.

Nova Ferreria

Daniel M.B + Caricuper + Pachawans + Fada & Morden + Dropping Deadline + Lucca Effe + Jam sesión. Organitza: Lever. 17.00-03.00 hores.

Pes de Sa Palla

Diego Sanjurjo + Pepe Arcade + Un Southnormal + Elektrogena. Organitza: Teipa + Fukushima. 20.00-03.00 hores.

Sant Jeroni

LPM® + C.O.A.V + Antiformula + Amoniako + Bocabeats b2b Saphire. Organitza: Sindicat d'Habitatge de Palma. 20.00-03.00 hores.

Baluart de Berard

Selector Pableras + Bob Marius + Jose Palma + Technocalor + Dramonas. Organitza: Naua. 16.00-23.30 hores.

Porta del Mar

Xisk+dj set + Plan-ET+dj set. Organitza: Suscultura. 20.00-03.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.