Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort adjudica els lots de la contractació per als concerts de Sant Sebastià

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimecres l'adjudicació dels lots -un total de vuit- de la contractació dels concerts de Sant Sebastià prevists el divendres a les diferents places de Palma.

Així ho ha informat en roda de premsa la portaveu de l'Ajuntament de Palma, Mercedes Celeste, que ha recordat que es desenvoluparan, en el marc d'aquesta festa, un total de 22 concerts sumats als «tardeos» amb DJ i la revetlla prevista el dissabte.

Preguntada pels mitjans de comunicació pel marge de dos dies entre l'adjudicació dels lots i la celebració dels concerts, la portaveu ha dit no saber si és normal o no, però ha recordat que el concert d'Antònia Font de l'any passat es va tancar el mateix dia.

«L'any passat, el dia del concert d'Antònia Font, el projecte encara no estava tancat; a les 13.00 hores encara no estava tancat el tema», ha insistit Celeste.

D'altra banda, referent a les queixes d'alguns sectors sobre que el dia de Sant Sebastià no sigui festiu a la ciutat, la portaveu ha rememorat que la decisió es va prendre per unanimitat perquè el 24 de juny i el 26 de desembre fossin festius.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.