Setmanari d'informació local - 138 anys

Truyol assegura que la retallada d'aforament de la Diada Ciclista de Sant Sebastià «és una mostra més del govern del retrocés»

Després que l'Ajuntament de Palma anunciés les condicions de la Diada Ciclista de Sant Sebastià, la portaveu de MÉS per Palma, Neus Truyol ha expressat el seu disgust, ja que el Partit Popular ha reduït l'aforament de la cursa.

La regidora ecosobiranista assegura que «és una absoluta vergonya que el PP redueixi a la meitat la participació en la Diada Ciclista de Sant Sebastià. En els darrers anys, la Diada Ciclista ha tengut més de 5.000 participants». Enguany, el partit conservador redueix l'aforament a 3.000 persones.

Truyol rebutja aquesta limitació i argumenta que és «una activitat, familiar, esportiva i de mobilitat sostenible que servia per fomentar l'ús de la bicicleta a la ciutat». «Aquesta retallada d'aforament és una mostra més que al PP no li interessen la participació ciutadana, ni les activitats populars, ni la mobilitat sostenible», declara la regidora de MÉS i continua explicant que «reclamam, d'una manera clara, que s'incrementi aquest aforament. La Diada Ciclista és una diada que sempre ha estat un èxit de participació i que té més de 40 anys d'història a la ciutat».

Per acabar, Truyol afirma que «aquesta retallada és una mostra més del govern del retrocés» i explica que «a més a més, el PP usa com a excusa el fet de no col·lapsar el centre de la ciutat, però en el mateix temps, fa crides per incrementar el turisme a Palma, que això sempre suposa un col·lapse i una massificació del centre de la ciutat durant molts de dies i durant molts de mesos a l'any».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.