Setmanari d'informació local - 138 anys

La pluja obliga a suspendre alguns concerts de la revetla de Sant Sebastià

La pluja que ha caigut a Palma amb intensitat durant la nit d'aquest divendres a Palma ha ocasionat la suspensió dels concerts de Dorian i altres artistes, prevists per a les festes de Sant Sebastià.

Inicialment, l'Ajuntament de Palma ha informat el principi de la nit que havien estat interromputs els concerts programats en les places de l'Olivar i Joan Carles I a causa de la pluja.

No obstant això, alguns artistes com Juan Magán -a la plaça de la Reina-, La Guardia -a la plaça de Cort- o Tomeu Penya -a la plaça Major- han pujat als seus respectius escenaris al voltant de la mitjanit.

Més tard, el propi Consistori ha confirmat que les precipitacions de les últimes hores obligaven a suspendre les actuacions previstes en les places de l'Olivar -a les 00.00 hores actuava Meritxell Neddermann i a les 01.45 hores Miss Loopita- i Joan Carles I -a les 23.55 hores tenia previst a tocar Dorian i a les 01.35 hores Avalanx-.

De la mateixa manera, a la plaça de la Reina també s'ha aturat la música al voltant de les 00.30 hores, per la qual cosa l'actuació de Tapo & Raya prevista per a uns minuts més tard també s'ha suspès.

Pel que fa als concerts alternatius de Ses Sant Kanuteres, alguns concerts també s'han suspès. No obstant això, la gent, tot i la pluja, ha mirat de continuar la festa i animar una nova revetla passada per aigua.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.