Setmanari d'informació local - 138 anys

L'ASM organitza un sopar-col·loqui amb Clara Ponsatí

55827

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha organitzat per al divendres 16 de febrer un sopar-col·loqui amb Clara Ponsatí. L'esdeveniment començarà a les 20 hores al restaurant Sa Creu de Petra (Ctra. Manacor-Inca, km 9).

Hi ha disponible un servei d'autocar que partirà de Palma, devora l'estació del Tren de Sóller a les 19 hores, que té un cost de 5 euros amb tornada a Palma després del sopar

Clara Ponsatí, economista i política catalana, va ser consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya al govern de Carles Puigdemont, destituïda pel Govern espanyol en aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola al 2017 arran de l'organització del Referèndum sobre la Independència de Catalunya el primer d'octubre. El 30 d'octubre de 2017 es va exiliar a Brussel·les juntament amb Carles Puigdemont i tres consellers més del govern, Lluís Puig, Antoni Comín, i Meritxell Serret. Des del 2020 és diputada al Parlament Europeu dins Lliures per Europa. Al 2020 també s'incorpora com a membre de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l'Institut d'Estudis Catalans. El 28 de març del 2023, tot i que era vigent l'ordre de detenció contra ella a l'Estat espanyol, va tornar de l'exili.

Per a assistir al sopar-col·loqui amb Ponsatí cal inscriure's aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.