Setmanari d'informació local - 138 anys

Maria Isabel Arnau i Felip Ramis s'incorporen al Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca

Maria Isabel Arnau i Felip Ramis són les noves incorporacions del Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca. | Consell de Mallorca

La vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Cultura i Patrimoni, Antònia Roca, ha nomenat Maria Isabel Arnau Tugores (Sineu, 1976) nova directora insular de Patrimoni del Consell de Mallorca. Va ser regidora de Cultura, Turisme i Patrimoni de l'Ajuntament de Sineu entre 2011 i 2015.

Maria Isabel Arnau és tècnica en Empreses i Activitats Turístiques i Especialista Universitari en Organització d'Esdeveniments Corporatius. Amb més de 25 anys d'experiència a diferents àmbits del sector turístic, és guia oficial amb un ampli coneixement dels béns patrimonials de Mallorca i, entre el 2019 i el 2021, va ser tresorera del Col·legi Oficial de Guies Turístics de les Illes Balears. Pel que fa als idiomes, parla italià i anglès, a més de català i castellà.

Pel que fa a la secretaria tècnica del Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca, Roca ha nomenat Felip Ramis Llabrés (Sencelles, 1967). Llabrés és llicenciat en Dret, màster en Gestió Cultural i funcionari de carrera des de l'any 1991 a l'Ajuntament de Marratxí. Té 27 anys d'experiència a l'àrea de cultura. També ha treballat durant tres anys com a tècnic de l'Àrea de Contractació i, durant el darrer any i mig, com a tècnic de les àrees d'educació i de serveis socials. A més, el nou secretari tècnic del Departament de Cultura i Patrimoni, en la seva condició de funcionari de carrera titulat, ha exercit de secretari del Consell d'Administració de l'empresa municipal Marratxí XXI SAU des de juliol de l'any 2019.

Cultura i Patrimoni vol donar, amb aquesta reestructuració, «un impuls al Departament». A més, agraeix la feina feta a les persones que ara deixen el càrrec.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.