Setmanari d'informació local - 138 anys

Alzamora: «L’extrema dreta ha fet impossible governar al Parlament i ara farà el mateix al Consell»

El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Jaume Alzamora, ha denunciat la situació de paràlisi a la institució insular i la manca de gestió per part del govern PP-VOX a qui ha acusat «d’aturar el funcionament administratiu i funcionar per inèrcia». Com exemple, el portaveu ecosobiranista ha explicat que la part de gestió del govern insular al ple que se celebra aquest dijous s’ha despatxat en només 15 minuts. «En un ple que té una previsió horària de més de set hores el govern ha solucionat la part de gestió en un quart d’hora. És una prova de la seva manca de gestió i paràlisi en la qual han sumit el Consell», denuncia.

Alzamora ha atribuït la manca de gestió a la poca sintonia entre els socis del govern i a la inestabilitat del pacte agreujada per la crisi de VOX: «El ple passat vam viure una situació semblant i ara la cosa va a més, tot per una crisi interna que és ben a punt d’explotar».

En aquest sentit, Alzamora ha lamentat la situació i ha reiterat la seva preocupació per les conseqüències que se’n puguin derivar: «L’extrema dreta ha fet impossible governar al Parlament i ara farà el mateix al Consell». Així, el portaveu de MÉS ha reclamat «responsabilitat» al president Galmés a qui ha instat a recuperar l’activitat i «fer alguna cosa més que fer-se fotos».

Segons Alzamora, «Galmés ha superat l’expresidenta Salom (també del PP) qui s’enorgullia d’haver aturat màquines». És una demostració del poc interès que té el PP en fer funcionar el Consell i resoldre el problemes de la ciutadania».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.