Setmanari d'informació local - 138 anys

La Conselleria finançarà les despeses de les jubilacions parcials dels docents dels centres concertats

El conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, acompanyat del director general de Personal Docent i Centres Concertats, Ismael Alonso, ha signat el conveni de col·laboració amb els representants dels centres concertats per a finançar les despeses de les jubilacions parcials dels docents dels centres concertats.

A l’acte de la signatura han estat presents representants de les patronals de l’ensenyament privat concertat i de les organitzacions sindicals i, mitjançant el conveni, s’acorda que la Conselleria d’Educació i Universitats finançarà la totalitat de les despeses de la nòmina i de la seguretat social de la jubilació parcial dels docents nascuts fins al 31 de desembre de l’any 1963 fins que assoleixin l’edat legal de jubilació.

A més, la Conselleria d’Educació i Universitats també es farà càrrec de les despeses de nòmina i seguretat social dels rellevistes dels centres així com dels cooperativistes de les cooperatives que es financen mitjançant mòdul íntegre.

D’altra banda, la Conselleria d’Educació i Universitats també s’ha compromès a iniciar la negociació al 2025 de la jubilació parcial per als nascuts a partir del primer de gener de 1964.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.