Setmanari d'informació local - 139 anys

STEI Intersindical acusa Vera de «cedir davant VOX» i trencar «la convivència en els centres educatius»

STEI Intersindical ha considerat que la compareixença del conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, aquest dijous en el Parlament «no va aportar res de nou» i va mostrar que «cedeixen a les demandes de VOX» en posar en marxa un pla pilot que «trenca la convivència en els centres educatius».

Aquest divendres, el sindicat ha criticat que és «molt greu» que la Conselleria d'Educació i Universitats vulgui introduir el pla «sense cap mena de justificació pedagògica».

Així mateix, han lamentat que Vera hagi «comparat la importància de la llengua pròpia amb l'aprenentatge de llengües estrangeres», un fet que STEI ha qualificat de «greu». En aquesta línia, el sindicat ha considerat que «no té cobertura legal» i ha assegurat que «lluitarà en tots els espais en què té representació» contra «aquest desgavell organitzatiu i antipedagògic».

Finalment, el sindicat ha advertit que té a punt els seus serveis jurídics per «emprendre les accions necessàries, tal com ja va fer quan va tombar el TIL als jutjats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.