Setmanari d'informació local - 138 anys

Salvador Femenias, batle de Petra: «No podem consentir, ni aquí ni enlloc, que un àrbitre decideixi expulsar algú per temes de llengua»

56267

El batle de Petra, Salvador Femenias, ha condemnat enèrgicament els fets i l’actuació de l’àrbitra del partit entre la UE Petra i el Cardassar. «No podem consentir, ni aquí ni enlloc, que un àrbitre decideixi expulsar algú per temes de llengua. Ens pareix vergonyós si aquest ha estat el motiu real de l’expulsió», remarca el batle.

Femenias vol manifestar el seu suport al club i a l’entrenador pels fets que varen tenir lloc dissabte passat. «No creim que sigui correcte expulsar ningú per aquests fets. Quin exemple estam donant als nins de 10-11 anys que jugaven aquell partit?», es demana el batle. «Per això demanam respecte, seny i sentit comú a l’hora d’actuar».

«A més, demanam a la Federació de Futbol Balear que obri una investigació per saber si el motiu de la llengua ha estat el detonant del problema i el motiu de l’expulsió. Si és així, demanam que es prenguin les mesures adients», assegura Femenias. «Al nostre poble no volem cap classe de discriminació», ha sentenciat el batle.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.