Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern diu que ha «habilitat» una adreça web amb la informació dels canvis i les ajudes per la migració d'SD a HD dels televisors

56329

La Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació, a través de la Direcció General de Simplificació Administrativa, Modernització i Administració Digital, ha informat que ha habilitat «una adreça web amb tota la informació necessària del canvi que es produeix aquest 14 de febrer, amb la migració d'SD a HD a tots els televisors.

En aquesta pàgina també s'informa dels requisits i característiques de la subvenció de 100.000 € que el Govern de les Illes Balears està ultimant perquè estigui enllestida en els pròxims dies». Expliquen que «L'objectiu és que les 1.849 llars que es troben a la zona 3 (zones més disseminades i aïllades, on no arriben ni els operadors privats ni les extensions de cobertura del Govern), les més afectades per aquest canvi, puguin rebre una ajuda de fins al 80% del cost d'instal·lar el necessari receptor de satèl·lit en HD, amb un màxim de 250 €».

Aquesta subvenció tendrà caràcter retroactiu des de l'1 de gener de 2024. Per tant, totes les llars de la zona 3 que hagin completat la instal·lació, o ho facin abans que es publiqui la convocatòria, podran acollir-se a l'ajuda. «La pàgina web que s'ha habilitat informa també del llistat de tots els instal·ladors autoritzats i la normativa associada a la migració a HD».

Quan es publiqui la convocatòria, es publicaran tots els tràmits necessaris i passes a seguir, i s'habilitarà un telèfon on els ciutadans afectats podran resoldre els dubtes sobre com acollir-s'hi.

L'adreça web és la següent: https://intranet.caib.es/sites/ajudestelecomunicacions/ca/enlaces_de_interas_0/

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.