Setmanari d'informació local - 138 anys

La 1a Jornada d'Ocupació d'Inca ofereix més 300 llocs de feina en empreses hoteleres

L’Ajuntament d’Inca organitza el pròxim dilluns, 26 de febrer, la primera Jornada d’Ocupació de la capital del Raiguer. La trobada comptarà amb la participació de sis empreses hoteleres de la zona nord de Mallorca, les quals cerquen treballadors i treballadores per cobrir més de 300 ofertes de treball.

«La finalitat d’aquesta jornada és oferir a les empreses un espai on poder captar personal de manera àgil i eficient, alhora que donam a la ciutadania la possibilitat d’optar a moltíssimes ofertes de treball de diferents empreses sense necessitat de desplaçar-se», explica la regidora de Formació i Ocupació, Maria Francisca Barceló.

Per la seva part, el batle d’Inca destaca que «la finalitat d’aquesta trobada és potenciar l’ocupació a la nostra ciutat connectant a empreses amb moltes ofertes de treball amb persones que cerquen feina o volen un canvi professional».

En aquesta primera Jornada d’Ocupació participen les cadenes hoteleres Iberostar, Garden Hotels, Hotels Viva, Zafiro, Nordic Leisure Travel Group i JS Hotels, les quals cerquen cobrir més de 300 vacants. S’ofereixen ofertes de feina per al departament de pisos, recepció, cuina, jardineria i serveis tècnics, entre altres.

Així doncs, les empreses realitzaran entrevistes tipus speed dating de 3 a 5 minuts de durada, a totes les persones que acudeixen a la trobada i estiguin interessades en algun lloc de feina. La jornada se celebrarà a la Fàbrica de Gel (situada devora el Casal de Joves Sa Fàbrica), de 9 a 17 hores.

Més informació i inscripcions: https://incaciutat.com/esdeveniment/jornada-ocupacio

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.