Setmanari d'informació local - 138 anys

Inca ret homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i el franquisme

56689

Sota el títol 'Inca té memòria', l'Ajuntament d'Inca ha impulsat, un any més, un programa d'actes orientats a recuperar i difondre la memòria històrica de la ciutat. Enguany el cicle té com a eix central l'acte d'homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i el franquisme que se celebra aquest dissabte, 24 de febrer, al Claustre de Sant Domingo.

Al Claustre s'inaugura l'exposició dedicada a Miquel Beltran, batle d'Inca (1933-36) i figura rellevant del patrimoni històric i social de la ciutat, i es farà el Memorial de l'Oblit, l'acte institucional que ret homenatge a les víctimes de la guerra civil i el franquisme. També des del Claustre partirà a les 9 del matí la visita guiada 'República i guerra civil', conduïda per Miquel Pieras.

«Parlar del passat, recordar la història recent, ens fa aprendre a evitar els errors que hem patit com a societat. Amb aquest cicle volem donar veu a qui no l'ha tenguda i visibilitzar qui ha estat soterrat en l'oblit», assenyala la regidora de Memòria Democràtica, Alice Weber.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.