Setmanari d'informació local - 138 anys

L'ASM posa en marxa una campanya amb el lema 'Volem Comandar a Ca Nostra'

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca posa en marxa una reivindicació més activa del dret a la sobirania. Des de la plataforma, han expressat en un comunicat que la iniciativa cerca reivindicar el dret «a la nostra sobirania, el dret a ser qui som a ca nostra, sense haver de dependre d'un estat colonial que fa segles que espolia els nostres recursos, amb la seva política extractiva».

Des de l'ASM proposen que cada divendres s'utilitzi la camiseta que es presentà el passat 30 de desembre a la Diada de Mallorca amb el lema #VolemComandarACaNostra. «La nostra proposta i petició, a tots els socis i simpatitzants, és que els divendres ens posem la samarreta amb la figuera i el lema, de manera que sigui la nostra vestimenta habitual cada divendres».

Atès que enguany el primer de març, el dia que el Rei en Jaume va signar la Carta de Franquesa del Regne de Mallorca, cau en divendres, «quin dia hi pot haver millor per iniciar la nostra manifestació? Així que divendres, u de març, començarem a manifestar-nos, i ho continuarem fent tots i cadascun dels divendres».

Els socis i simpatitzants que encara no tenen la samarreta poden contactar amb l'ASM amb un missatge al correu asm@assembleasobiranista.cat

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.