Setmanari d'informació local - 138 anys

'La joia que ella desitja', un viatge sobre la publicitat de Majòrica durant el franquisme, a càrrec d'Agnès Gayà

56759

L'Obra Cultural Balear de Manacor engega el mes de març amb una interessant conferència dedicada a la publicitat que feia l'empresa i fàbrica de perles Majórica durant el franquisme. Uns anys difícils, però que, concretament a Manacor, va suposar un gran revulsiu econòmic i la integració de la dona dintre del món laboral.

Aquesta conferència serà impartida per Agnès Gayà Grimalt, historiadora, que ens donarà una visió molt particular sobre la manera de fer publicitat en uns anys de molta repressió sota la dictadura franquista.

L'acte, emmarcat dintre dels 'Dilluns de l'Obra', se celebrarà el pròxim dilluns, 4 de març, al Teatre La Fornal de Manacor a les 20.00h. El mes de març, tal com ja es va fer l'any passat, estarà dedicat a la dona.

Agnès Gayà Grimalt va néixer a Manacor l'any 1997. Es va graduar en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra amb menció en Història (2015-2019). Cursà el Màster en Patrimoni Cultural: Investigació i Gestió a la UIB (2021-2023). Des del juny de 2022, és la responsable de l'Arxiu Històric de Majorica i forma part del departament de màrqueting de l'empresa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.