Setmanari d'informació local - 138 anys

La UIB commemora el 8M amb la lectura d'un manifest a Mallorca, Menorca Eivissa i Formentera

La Universitat de les Illes Balears commemora el 8M, Dia Internacional de les Dones, amb la lectura d'un manifest a càrrec de dones dels diferents col·lectius que formen la comunitat universitària: alumnes; dones del personal tècnic, de gestió i d'administració i serveis; professores i investigadores de la UIB.

L'acte serà en el pati interior de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos i a les seus de Menorca i d'Eivissa i Formentera. Entre totes llegiran el manifest de la Xarxa d'Unitats d'Igualtat de Gènere per a l'Excel·lència Universitària de les Universitats Espanyoles (RUIGEU).

Al llarg de tot el mes de març s'han organitzat diferents activitats sota el paraigua de l'Oficina d'Igualtat d'Oportunitats entre dones i homes de la UIB. Amb cada una d'aquestes accions, la UIB remarca el compromís en la lluita per la igualtat efectiva entre dones i homes que permeti crear una societat més justa i democràtica.

Llegeix el programa complet d'activitats en el següent enllaç: https://oficinaigualtat.uib.cat/Actividades-de-la-OIO/8M/

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.