Setmanari d'informació local - 138 anys

Alternativa: «És el moment d’aturar la falta de capacitat de conciliar la vida professional amb la vida privada sense perdre capacitat econòmica»

57083

En aquest 8 de març, Dia Internacional de la Dona, el sindicat docent Alternativa s'ha sumat «a la reivindicació i a l’objectiu primordial de dies com aquests: posar de relleu el paper de la dona en el món laboral. En el món educatiu, el paper de la dona és especialment rellevant essent la part majoritària de la plantilla».

És per això que des d’Alternativa volen aprofitar aquesta data marcada al calendari per a focalitzar les diverses tasques associades històricament a les dones: «tasques domèstiques, acompanyament social i emocional, les feines de cura d’infants i de majors…

«En aquest sentit, les dones són les que demanen, en un 95% dels casos, els permisos i llicències. A la llarga, això afecta sobre la carrera professional i la capacitat econòmica de les dones», han assenyalat. Per això, consideren que «és el moment de revertir la situació, d’aturar aquesta falta de capacitat de manera de conciliar la vida professional amb la vida privada sense perdre capacitat econòmica».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.