Setmanari d'informació local - 138 anys

Sebastià Perelló presenta 'Alenar dins el fang', aquest divendres, al Club Pollença

57259

Després de la presentació el passat 7 de febrer a la Catedral de Mallorca, aquest divendres, 15 de març, el llibre 'Alenar dins el fang. El retaule de Miquel Barceló', escrit per Sebastià Perelló, amb fotografies de Jean Marie del Moral, i editat per Ensiola Editorial, es presentarà al Club Pollença (plaça Major 10, de Pollença).

L'acte de presentació serà a les 20.00 hores, i l'escriptor i il·lustre poeta, Biel Mesquida, tornarà a fer de mestre de cerimònies de la nova obra de Sebastià Perelló, nascut l'any 1963 a Costitx, escriptor i professor de llengua catalana i literatura; i Jean Marie del Moral, fotògraf francès de setanta-dos anys, reconegut com un dels millors retratistes d’artistes al seu estudi.

Ensiola Editorial explica sobre el llibre: «Subjectar la pell ceràmica és com sostenir el cor d'un home. Una rastellera encinglada de mots que venen del llibre i s'esbandeixen pels murs de la capella i s'hi aferren, s'hi agafen fort, com si fos posar arrels que s'amaguen dins els teixits de la casa i ja són la casa de tothom. I són la paraula donada, i són una argila nova. És la veu que ha alenat dins el fang...»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.