Setmanari d'informació local - 139 anys

Les Illes Balears són la comunitat amb més residents nascuts fora de l'Estat i una de les regions europees que acullen més immigrants

Segons un estudi que acaba de presentar el think tank dedicat a la investigació econòmica i social, Funcas, titulat 'Focus on Spanish Society', les Illes Balears són la comunitat amb més residents nascuts fora de l'Estat i una de les regions europees que acullen més immigrants.

Les Illes Balears compten amb un 27% de la població nascuda fora de l'Estat espanyol. Catalunya i Madrid en tenen un 24%, Melilla un 23%, el País Valencià i les Illes Canàries, un 22%. Les regions de l'Estat espanyol amb els percentatges més reduïts són Extremadura amb un 6%, Astúries amb un 10%, Castella i Lleó i Galícia amb un 11%.

El percentatge de població nascuda a l'estranger en el conjunt de països de la Unió Europea arribava al 13,3%, segons dades d'Eurostat.

L'Estat espanyol, en conjunt, un 17,1% de residents nascuts a l'estranger en el 2023, prop de països com Suècia (20,4%) i Alemanya (19,5%), i per davant de l'Estat francès (13,1%) i de la resta de països del sud d'Europa: Portugal (16,1%), Grècia (11,3%) i Itàlia (10,9%).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.