Setmanari d'informació local - 138 anys

L'OCB de Manacor organitza la conferència 'Arxius familiars i memòria fílmica' i la projecció del film 'Somni'

57519

Dilluns, 25 de març, tendrà lloc al Teatre La Fornal de Manacor, a les 20 hores, la conferència 'Arxius familiars i memòria fílmica', i la projecció del film 'Somni'. L'acte, està emmarcat en Els Dilluns de l'Obra de l'Obra Cultural Balear (OCB) de Manacor.

La conferència anirà a càrrec de Carme Galmés, arquitecta i integrant del Cinemaclub 39 Escalons i Mireia Iniesta, professora de cinema i llicenciada en filologia romànica i italiana.

'Somni'

Al camp mallorquí, dues nines es conten confidències mentre el seu germà dorm. La casa i les runes d'una escola es converteixen en escenaris dels seus jocs on vida i somni es van entremesclant.

Carme Galmés

De formació arquitecta i integrant del Cinemaclub39 escalons de Manacor. Autodidacta en el món audiovisual. Ha realitzat cursos i tallers amb diferents cineastes (José Luis Guerin, Michel Gaztambide, Oliver Laxe, Manuel Muñoz Rivas, Fernando Franco, Víctor Erice, Paulino Viota, Diana Toucedo, Pedro Costa, Andrés Duque...). 'Somni' és la seva primera obra. Va ser seleccionada en la secció Punto de Encuentro de la 66 edició de la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid (SEMINCI) i a la 35 edició de la Semana de Cine de Medina del Campo.

Mireia Iniesta

Llicenciada en Filologia Romànica i Filologia Italiana per la Universidad de Barcelona. Máster en Cine i Audiovisual Contemporani por la UPF. Professora de cine i gènere a l'escola 'Educa tu Mirada'. Professora de l'Escola popular de cinema de la Federació catalana de cineclubs. Professora de cinema espanyol en CEA, Study Abroad. Programadora del cineclub 39 Escalons. Vicepresidenta de la Federació Catalana de Cineclubs. Crítica de cine feminista i col·laboradora en Trànsit, Cinergia, Shangrila, Solaris i el Destilador Cultural. Sòcia de CIMA. Membre d'ACCEC. Actriu a 'La Academia de las Musas' (2015) de José Luis Guerin i al curt 'Aniversari' (2016) de Judith Collel.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.