Setmanari d'informació local - 139 anys

Cinemes de Palma emetran dimarts l'òpera 'Madama Butterfly' en directe des de Londres

Alguns cinemes de Palma -Cines Ocimax Palma i Ocine Porto Pi- emetran dimarts l'òpera 'Madama Butterfly' en directe des de Londres.

En una nota de premsa, la Royal Opera House i la seva distribuïdora a cinemes de l'Estat espanyol, Versión Digital, han informat que l'òpera 'Madama Butterfly', una obra clàssica de Giacomo Puccini, actualitzada per la Royal Opera, es retransmetrà, en directe via satèl·lit, des de Londres, als cinemes Ocimax Palma i Ocine Porto Pi. També arribarà a més de 115 cinemes de l'Estat i prop de 1.000 sales de 22 països. Serà dimarts, 26 de març, a les 20.15 hores (hora peninsular).

La producció de Moshe Leiser i Patrice Caurier està inspirada en les imatges europees del Japó del segle XIX i ha estat aplaudida per la crítica internacional i pels aficionats a l'òpera.

La lituana Asmik Grigorian, que debuta a la Royal Opera, després de les seves aclamades interpretacions a Rusalka (2023) i Jenufa (2021), interpretarà Madama Butterfly, un dels papers més desafiadors i exigents per a una soprano. Grigorian actuarà amb el tenor nord-americà Joshua Guerrero, que reprèn el seu paper de tinent Pinkerton, i els exalumnes del programa d'Artistes Jette Parker Hongni Wu (Suzuki), Lauri Vasar (Sharpless) i Ya-Chung Huang (Goro). La posada en escena va a càrrec de Christian Fenouillat.

L'emissió de l'òpera 'Madama Butterfly', coproduïda en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu de Barcelona, té una durada de 195 minuts -incloent-hi un intermedi-, i està cantada en italià amb subtítols en castellà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.