Setmanari d'informació local - 139 anys

Pernando Barrena: «L'acord amb Ara Més millora la coalició Ara Repúbliques que serà la millor opció de vot antifeixista»

57853

El cap de llista d'EH Bildu al Parlament Europeu, Pernando Barrena, ha elogiat aquest dijous que la incorporació d'Ara Més que segons ell «amplia políticament i qualitativament» la coalició amb ERC i BNG per a concórrer conjuntament a les eleccions europees.

En l'acte de signatura de l'acord de coalició en la seu d'ERC, a Barcelona, ha mostrat la seva satisfacció per concórrer sota la plataforma electoral 'Ara Repúbliques' com ja varen fer en el 2019, quan varen aconseguir tres eurodiputats.

Segons Barrena, la voluntat és traslladar «l'esquema de col·laboració» que mantenen en el Congrés i que, al seu judici, ha donat els seus fruits a l'hora d'avançar en matèria d'agenda social i del dret dels pobles.

Després d'avisar que en aquesta legislatura serà definitiva per al futur del projecte d'integració europeu, ha explicat que EH Bildu actuarà des del compromís «amb el dret a l'autodeterminació dels pobles d'Europea, plantant cara a les polítiques d'austeritat i apostant per la seguretat, la integració i el respecte a la pau davant els que parlen d'OTAN, guerres i militarisme».

«Això passa per fer front a la ultradreta en els seus diferents formats i optar per 'Ara Repúbliques' serà una bona opció de vot antifeixista», ha ressaltat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.