Setmanari d'informació local - 139 anys

Tallers sobre herbes aromàtiques a Raixa per a celebrar el V Dia Europeu dels Jardins Històrics

58463

La finca pública de Raixa se suma a la celebració del pròxim 26 d’abril del V Dia Europeu dels Jardins Històrics, amb un programa d’activitats amb el qual es pretén conscienciar la societat sobre els valors naturals i patrimonials que representen aquests espais singulars.

Per aquest motiu, el Consell de Mallorca ha programat una sèrie de tallers gratuïts amb el lema «Aromes dels jardins que perduren amb el temps», que es duran a terme als jardins de Raixa i que tenen com a fil conductor l’aprofitament d’herbes aromàtiques.

El vicepresident segon i conseller de Medi Ambient, Medi Rural i Esports, Pedro Bestard, ha destacat el «valor cultural i representatiu de Mallorca als jardins de Raixa», al mateix temps que ha insistit en la necessitat de «conscienciar sobre la importància de la seva preservació».

Les activitats consistiran en una sèrie de tallers que formaran part de les activitats de la Ruta Europea de Jardins Històrics del Consell d’Europa, de la qual formen part 44 jardins seleccionats de tot Europa.

Tallers i activitats

El divendres 19 d’abril tendrà lloc el taller de licor d’herbes per a majors de 18 anys. Aquesta activitat permetrà als assistents elaborar el seu propi licor tradicional d’herbes mallorquines.

El 20 d’abril se celebrarà el taller de bombes de bombolles, per a majors de 6 anys. Cada participant podrà dissenyar la seva pròpia bolla de bany personalitzada, amb colors, aromes i formes úniques.

Finalment, els dies 20 d’abril i 4 de maig s’impartiran dos tallers de cosmètica natural per proporcionar als assistents l’oportunitat de crear la seva pròpia crema facial a base de plantes aromàtiques.

Aquesta celebració està promoguda per l’Itinerari Europeu dels Jardins Històrics, una associació sense ànim de lucre formada per jardins històrics i institucions que promouen una oferta cultural i turística d’alta qualitat.

Els jardins de Raixa tenen la certificació d’itinerari europeu del Consell d’Europa des d’octubre de 2021 pel gran valor històric, artístic i social que tenen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.