Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS rebutja la construcció d’un aparcament a l’antiga estació d’autobusos de Palma

MÉS per Mallorca qüestiona que Serveis Ferroviaris de Mallorca impulsi un nou aparcament soterrat al centre de Palma, ubicat a l’antiga estació d’autobusos d’Eusebi Estada, com ha anunciat el Govern. El partit ecologista critica que s’inverteixi completament les prioritats en matèria de mobilitat, promovent els desplaçaments en cotxe.

«El centre de Palma està farcit d’aparcaments soterrats, de fet ja n’hi ha un a menys de 100 metres. El que ha de fer el Govern és millorar les capacitats i els horaris dels trens i impulsar noves línies d’autobús per evitar que tantíssims cotxes hagin d’entrar dins Palma cada dia», ha denunciat Ferran Rosa, diputat de MÉS per Mallorca.

En aquest sentit, Rosa ha recordat que les competències de SFM són les d’explotar un transport ferroviari eficient i no les de resoldre els problemes d’aparcament a Palma: «Aquesta actuació només durà més cotxes al centre de Palma. Va en contra de tot el que hauria de promoure el Govern en matèria de mobilitat, que hauria d’afavorir el canvi modal del cotxe al transport públic».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.