Setmanari d'informació local - 138 anys

Des d'aquest dimecres han entrat en vigor els torns d'estiu del taxi

L'Ajuntament de Palma ha anunciat que a partir d'aquest dimecres entren en vigor els torns d'estiu acordats en la Mesa del Taxi.

El tinent de Batle de Mobilitat, Antoni Deudero, ha assenyalat que aquest acord es va adoptar per «unanimitat», amb la finalitat d'«agilitzar el servei en funció de la demanda», segons ha informat el Consistori.

D'aquesta manera, s'establia que fins al mes d'abril els taxistes treballassin durant quatre dies amb un de lliure i de maig a octubre, podrien fer-ho tots els dies les 24 hores.

El regidor ha afegit que després d'aquest acord, de maig a octubre, s'estableix el sistema de 5 grups, amb «llibertat total de servei» i la necessitat que en cada cicle i grup dediquin una setmana al servei a Palma ciutat.

Així mateix, ha aclarit que els acords de la Mesa del Taxi estan perquè es complesquin, perquè el taxi és «un servei públic al ciutadà i tots han de col·laborar per a millorar-lo».

En aquest sentit, ha posat l'accent en què la corporació local estarà «molt atenta» perquè es compleixin els acords i en el cas que es detectin incompliments, «actuar com correspon».

Des de Mobilitat s'ha emès una nota informativa amb les pautes que regeixen de maig a octubre, que s'ha enviat a tots els taxistes i la Policia Local.

També s'ha confeccionat una guia completa del taxi per a la Policia Local a fi de facilitar les tasques de supervisió i control, treball realitzat en el marc de la Comissió de Mobilitat i Seguretat de l'Ajuntament de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.