Setmanari d'informació local - 139 anys

Detinguts tres madrilenys per haver fet pintades vandàliques a Palma

Agents de la Policia Local de Palma han denunciat tres joves residents a Madrid com a presumptes autors de pintades vandàliques a Ciutat.

Segons ha informat l'Ajuntament aquest dimecres, els agents sospiten que es tracta de les mateixes persones després de diverses pintades en vagons de trens i mobiliari urbà a Madrid.

En el cas de Palma, les pintades se situen als carrers de Manacor, de Llucmajor i de Joan Maragall. Els fets varen succeir aquest dimarts sobre les 02.00 hores, quan la Policia Local va rebre un avís que diversos joves estaven realitzant pintades en un estanc situat al carrer Manacor.

En arribar al lloc, els agents varen identificar els joves, que portaven unes bosses de plàstic blanc amb 25 pots d'esprai de pintura, sis retoladors i dos marcadors en el seu interior, així com diversos adhesius amb els pseudònims que solen utilitzar per a identificar-se.

Durant la intervenció policial, els tres denunciats, tots ells residents a la Comunitat de Madrid, varen explicar que es trobaven allotjats a casa d'un amic a la zona del Portixol.

Després d'efectuar una batuda per aquesta zona, els agents varen constatar la presència de grafitis al carrer de Llucmajor i de Joan Maragall, amb les mateixes signatures.

A més, els agents varen comprovar que s'havien pujat a diverses xarxes socials imatges de les pintades realitzades en els vagons de trens i mobiliari urbà a Madrid amb les mateixes signatures que a Palma. Per això, s'ha traslladat aquest informe als cossos policials de Madrid.

Des del consistori palmesà han recordat que el passat 5 de maig la Policia Local va identificar dos joves com a presumptes autors de diversos grafitis en edificis catalogats. La recerca es va iniciar després de l'aparició d'uns grafitis en les façanes del convent de Santa Magdalena i en el convent de Sant Antoniet.

Després de sol·licitar la col·laboració de la Policia espanyola, els investigadors varen aconseguir identificar dos menors com a presumptes autors i intervenir tres esprais i dos retoladors permanents. En ser edificis catalogats les possibles sancions seran elevades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.