Setmanari d'informació local - 139 anys

Sumar Balears: «L'esquerra ha tret un mal resultat, hem de fer autocrítica»

El candidat de Sumar Balears al Parlament Europeu Juanjo Martínez ha considerat negatius els resultats obtenguts per la formació i ha mostrat molta preocupació per l'increment de l'extrema dreta.

En declaracions als mitjans per a valorar els resultats de les eleccions europees, en què Sumar ha obtengut tres escons, Martínez ha admès que els resultats «no són els esperats».

Alhora, ha assenyalat que hi ha dues qüestions que els preocupen molt. D'una banda, la baixa participació que, segons Martínez, hauria de fer «reflexionar» els partits de l'esquerra i, de l'altra, que els resultats són «dolents» per al conjunt dels grups d'esquerres, ja que hi ha hagut un «retrocés davant de formacions d'extrema dreta».

Davant d'aquest escenari, el candidat de Sumar ha considerat que el conjunt de l'esquerra ha de fer «autocrítica» per a «continuar avançant i revertir els mals resultats al conjunt de l'Estat».

Sumar, amb 13.870 vots, ha estat la sisena força a les Balears, amb el 4,35% dels vots, darrere d'Ara Més-Ara Repúbliques (5,17%), l'Agrupació d'electors d'extrema dreta Se Acabó la Fiesta (5,34%), VOX (11,2%), PSOE (28,93%) i PP, que ha guanyat les eleccions, amb el 35,78%.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.